News overview

(Fulltime, Mill)

Heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en ervaring als binnendienst medewerker? Wil je werken binnen een internationale en dynamische organisatie, dan is NRF op zoek naar jou

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker ter aanvulling op ons team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van klantoffertes en –orders en afhandeling van klachten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, je reageert op de klantvraag en zet direct de juiste acties uit. Microsoft 365 en ERP-systemen kennen voor jou geen geheimen en als echte duizendpoot vind je het leuk veel afwisseling te hebben in je taken. Jij krijgt energie van het uitvoeren, uitzoeken en oplossen van vraagstukken. Je schuwt geen lastig telefoongesprek en wisselt zonder problemen in je talen, namelijk Engels, Duits en Nederlands. Prioriteiten (bij)stellen doe je de hele dag door. Bij jou blijft er geen taak liggen zonder antwoord of terugkoppeling. Jij komt je gemaakte afspraken na, bent zeer secuur en helpt je collega’s bij drukte.

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het correct verwerken van orders;
• Je maakt zelfstandig (technische) calculaties en offertes en volgt deze op;
• Je coördineert de back orders van klanten en zorgt ervoor dat we de maand budgetten behalen;
• Het afhandelen en coördineren van klachten en garanties;
• Samenwerken met (internationale) collega’s om de beste service te verlenen;
• Analyseren van data en het proactief inzetten van vervolgacties

Wat breng je mee?
Je beschikt minimaal over een MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt werkervaring in een gelijke functie;
• Je hebt affiniteit of ervaring met technische producten;
• Je bent communicatief sterk; resultaatgericht en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk
• Je bent gedreven, servicegericht en accuraat
• Je bent stressbestendig en kunt je in een dynamische omgeving goed focussen op je taken.
• Je bent commercieel ingesteld (denkt en handelt klantgericht);
• Je hebt uitstekende kennis van MS Office. Kennis van Microsoft Axapta is een pré

Wat bieden wij?
Wij bieden je een fulltime dienstverband in een succesvolle en dynamische organisatie, die gespecialiseerd is in de meest geavanceerde systemen voor warmtewisseling. Een mooie kans om te werken binnen een internationale organisatie. NRF biedt een werkomgeving waar in teamverband en in een open en informele sfeer wordt samengewerkt aan ambitieuze doelstellingen. We bieden een passend salaris conform de CAO Metalelektro.

Over NRF
NRF is een vooraanstaand producent van radiateuren, koelblokken, luchtkoelers, oliekoelers, bunkoelers en airconditioningcomponenten. Daarbij gaat NRF verder dan produceren alleen. NRF ontwikkelt en vervaardigt de meest geavanceerde systemen voor warmtewisseling. De producten van NRF vinden hun weg naar tal van sectoren wereldwijd. Vooraanstaande autofabrikanten, industriële bedrijven, scheepswerven en uiteraard de aftermarket behoren tot de klantenkring van NRF.

Sollicitatie
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Samantha Mokkink, HR Adviseur (06-58836815). Mocht je geïnteresseerd zijn in deze uitdagende functie, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Deze kun je versturen via de ‘Solliciteer’ button. Kijk voor meer informatie op de website www.nrf.eu.

Print article Share article