NRF NRF
Sprachen
Das Menü

  CV

  Motivation


  Das Arbeiten Bei NRF

  Entdecken Sie die Möglichkeiten, die Sie auf Ihrem Karriereweg weiterbringen. Für Studenten, Absolventen und Berufserfahrene. Karriere bei NRF macht Eindruck.

  Keine jobs verfügbar

  Customer Service Medewerker (NL)

  Fulltime, Milsbeek

  Word jij enthousiast van een dynamische technische omgeving? Wil jij elke dag samen met het customer service team van een sterk groeiende internationale organisatie een top service leveren aan onze klanten? Lees dan snel verder!

  Customer Service Medewerker  – 3 fte
  Voor onze locatie in Milsbeek zijn we op zoek naar 3 positieve Customer Service medewerkers ter aanvulling op ons team. Met jouw enthousiasme en positieve houding ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en je collega’s.  Jij weet als geen ander op een professionele manier in te spelen op de klantvraag en zet direct de juiste acties uit. Microsoft 365 en ERP-systemen kennen voor jou geen geheimen en als echte duizendpoot vind je het leuk veel afwisseling te hebben in je taken. Jij krijgt energie van het uitvoeren van data-analyses en tot op de bodem uitzoeken en oplossen van vraagstukken. Je schuwt geen lastig telefoongesprek en wisselt zonder problemen in je talen, namelijk Engels/Duits en Nederlands. Prioriteiten (bij)stellen doe je de hele dag door. Bij jou blijft er geen taak liggen zonder antwoord of terugkoppeling. Jij komt je gemaakte afspraken na, bent zeer secuur, helpt je collega’s bij drukte en draagt continu verbetervoorstellen aan om te groeien als Customer Service medewerker en als team.

  Wat ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het correct verwerken van orders;
  • Je maakt zelfstandig calculaties en offertes en volgt deze op;
  • Je coördineert de back orders van klanten en zorgt ervoor dat we de maand budgetten behalen;
  • Het afhandelen en coördineren van klachten en garanties;
  • Samenwerken met (internationale) collega’s om de beste service te verlenen;
  • Analyseren van data en het proactief inzetten van vervolgacties.


  Wat vragen wij?

  • Je bent communicatief sterk en resultaatgericht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel mondeling als schriftelijk. Duitse taal is een pré;
  • Je bent positief ingesteld en in staat een tandje bij te zetten als het werk of jouw collega’s daarom vragen;
  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en ervaring in een gelijke functie;
  • Het is een pre als je affiniteit of ervaring hebt met technische producten;
  • Je bent stressbestendig en kunt je in een dynamische omgeving goed focussen op je taken.
  • Je hebt uitstekende kennis van MS Office. Kennis van Microsoft AX is een pré.


  Wat bieden wij?
  Wij bieden je een fulltime dienstverband in een succesvolle en dynamische organisatie die gespecialiseerd is in de meest geavanceerde systemen voor warmtewisseling. Je krijgt ruimte voor groei en ontwikkeling, waarbij jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris. Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen, een collectieve pensioenregeling en een winstdelingsregeling.

  Sollicitatie
  Voor deze functie werken wij samen met Personato. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze uitdagende functie, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie via:

  https://personato.nl/items/nl/vacatures/sales/customer-service-medewerker-milsbeek-23332.

  Bewerben Sie sich für den Job
  Artikel teilen

  Anwendung für

   CV

   Motivation