News overview

Fulltime, Milsbeek (regio Nijmegen)

De Nederlandse Radiateuren Fabriek, oftewel NRF, is een bekende en toonaangevende fabrikant en leverancier van koelproducten voor de automotive, marine en industriesector. Van oudsher staat NRF bekend om de productie van radiateuren. Tegenwoordig is NRF een toonaangevend leverancier van complete assortimenten motorkoeling- en airconditioning onderdelen. NRF heeft wereldwijd 8 fabrieken (3 Europa / 5 Azië), verschillende ontwikkel- en testfaciliteiten en 19 strategisch gepositioneerde distributiecentra. Zowel grote distributeurs als kleinere specialisten in meer dan 80 landen wereldwijd vertrouwen dagelijks op de hoogwaardige producten van NRF.

In Nederland heeft NRF een productielocatie in Mill (circa 150 medewerkers) en een distributiecentrum in Milsbeek (circa 30 medewerkers). Het distributiecentrum in Milsbeek is 8000m2 groot en huisvest circa 8500 unieke producten, zowel spare parts als gereed product.

Cultuur
Van origine is NRF een echt familiebedrijf. Ondanks sterke groei de afgelopen jaren is dit nog steeds voelbaar binnen de organisatie. De termen “ons kent ons” en “de deur van het management staat altijd open” zijn binnen de NRF organisatie zeker van toepassing. NRF is volop in ontwikkeling, waarbij professionalisering en innovatie hoog in het vaandel staan. Vooral op deze gebieden ligt voor jou als Warehouse Manager een grote uitdaging. De laatste jaren heeft NRF een forse omzetgroei doorgemaakt welke NRF door wil zetten. Uiteraard lever jij hierin, als Warehouse Manager, een grote bijdrage. Durf jij het aan?

Functie
Als Warehouse Manager kom je te werken binnen een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie. Je spart met en geeft advies aan Sander, de Supply Chain Manager. Samen met het team zorgen jullie ervoor dat doelstellingen worden behaald en is het jullie uitdaging om de algehele logistiek naar een hoger niveau te brengen.

Je geeft dagelijks leiding aan circa twintig tot dertig medewerkers (seizoensafhankelijk). Jouw uitdagingen liggen in het managen van het team, het intensiveren van samenwerkingen met andere afdelingen en NRF locaties en het realiseren van grote verbeterslagen. Als Warehouse Manager loop je over met ideeën hoe het beter kan en ben je kartrekker in verbetertrajecten.

Functie-eisen
Naast enkele jaren leidinggevende werkervaring binnen een soortgelijke rol ben je bovenal iemand met een sterke persoonlijkheid. Je bent pro-actief en initiatiefrijk, waarbij je ideeën weet te vertalen naar concrete acties. Verder ben je analytisch en cijfermatig onderlegd en in staat data om te zetten naar bruikbare informatie. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent een natuurlijk leider en geeft het juiste voorbeeld aan jouw team.

Verder heb je:

Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Logistiek of Technische Bedrijfskunde.
Enkele jaren leidinggevende werkervaring binnen een soortgelijke werkomgeving.
Een sterk ontwikkelde talenkennis, het vloeiend spreken van de Nederlandse en Engelse taal is voor jou vanzelfsprekend.

Voldoe jij aan bovenstaande? Dan ben jij geschikt om als Warehouse Manager binnen de dynamische NRF organisatie aan de slag te gaan. Reageer direct!

Arbeidsvoorwaarden
Werken binnen een ambitieuze en groeiende organisatie. Een organisatie waar jij als Warehouse Manager je stempel kan drukken en echt het verschil kan maken. Klinkt goed toch?

Zelfs de arbeidsvoorwaarden zijn goed. Naast een meer dan marktconform salaris wat varieert tussen de 2800 en 3600 euro bruto per maand heeft NRF sterke secundaire voorwaarden. Een sterk pensioen, 27 vakantiedagen plus 13 ADV dagen en een jaarlijkse winstuitkering.

Sollicitatie

 

Print article Share article